Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vážna dopravná nehoda v centre Bratislavy: Zasahovať museli hasiči, zrazili sa tri autá
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda v centre Bratislavy: Zasahovať museli hasiči, zrazili sa tri autá

BRATISLAVA / Krátko pred pol piatou hodinou popoludní nahlásili na operačné stredisko dopravnú nehodu viacerých motorových vozidiel na Kollárovom námestí v Bratislave. Zrazili sa tri autá, jedno sa prevrátilo na strechu.

Nehoda sa stala krátko po štvrť na päť. Mercedes mal v čase nehody smerovať od námestia prvého mája na Kollárovo námestie.

"Pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povrchu vozovky, následne narazil do dopravnej značky," povedala hovorkyňa KR PZ Bratislava Veronika Martiniaková. Potom sa už prevrátil na strechu, pričom sa zrazil s ďalším stojacim autom. Na mieste malo byť v čase nehody ešte tretie auto, ktoré sa však vážne nepoškodilo. Zasahovali všetky záchranné zložky.

"Hasičská jednotka vykonávala protipožiarne opatrenia, zabezpečila vozidlá proti pohybu a poskytla zraneným osobám predlekársku pomoc," uviedol Dušan Kľúčik, veliteľ zásahu. "Privolaní záchranári ošetrili 4 osoby a odviezli do pracovísk univerzitnej nemocnice," vyjadril sa hovorca Operačného strediska ZZS Andrej Hirjak.

Potom ako policajti zdokumentovali miesto nehody, hasiči opäť prevracali auto na kolesá. Dychovou skúškou sa ani u jedného z vodičov alkohol nepotvrdil. Škodu predbežne vyčíslili na 7 000 eur. "Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania," dodala Martiniaková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy