Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Denis vystrašil čašníčku. Prišiel zakrvavený a so sekerou v ruke
Zdielať na

Denis vystrašil čašníčku. Prišiel zakrvavený a so sekerou v ruke

ŽILINA / Mestskí policajti v Žiline to občas majú poriadne dramatické. Tak to bolo aj v prípade 28-ročného muža. Už dvakrát vystrašil tamojších obyvateľov a oba prípady mali rovnaký koniec.

Denis mal pri sebe ostré nástroje, preto ho zastavil mestský policajt Marek, dvaja muži sa spolu nestretli spolu prvý raz. Na operačné stredisko mestskej polície zavolala čašníčka z reštaurácie v centre mesta a opísala situáciu, ktorá vydesila nielen ju.

"Že do prevádzky vošla osoba so zakrvaveným odevom, mala pri sebe sekeru a nôž a javila známky nejakej psychickej poruchy, alebo bola pod vplyvom drog," hovorí mestský policajt Marek Šulaj.

 Ľudí na Mariánskom námestí takto vyľakal Žilinčan Denis, ktorý so svojou nebezpečnou výbavou pokračoval ďalej. "No a mne sa podarilo túto osobu zadržať na Hlinkovom námestí, osoba bola vyzvaná, aby tieto chladné zbrane vydal," dodáva Šulaj. "Preverovaním bolo zistené, že zakrvavené šatstvo nesúvisí s akýmkoľvek incidentom na území mesta," uviedol zástupca náčelníka Martin Matejko.

Podobne aj minulý rok Denis vystrašil ľudí na Mariánskom námestí, keď mal pri sebe veľký lovecký nôž, ktorý si najprv držal na krku. A aj vtedy na zásah k nemu vyrážal mestský policajt Marek Šulaj.

"Nachádzala sa tam osoba, ktorá už v tom čase mala nôž, zasunutý za pasom, túto osobu sa mi podarilo odzbrojiť bez donucovacích prostriedkov," povedal vtedy Šulaj. No a obidva tieto prípady mali rovnaký koniec. "Z dôvodu podozrenia, že by mohol byť nebezpečný, boli privolaní záchranári, ktorí si muža prevzali do starostlivosti,"  hovorí Matejko.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy