Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO: Muži sa podľa informácií TV JOJ pohádali kvôli žene, hádka skončila dramaticky. Jeden z nich vytiahol zbraň
Zdielať na

VIDEO: Muži sa podľa informácií TV JOJ pohádali kvôli žene, hádka skončila dramaticky. Jeden z nich vytiahol zbraň

PRIEVIDZA / Na začiatku bola hádka dvoch mužov pre ženu a na konci obrovské problémy jedného z nich. Skončilo sa to namierenou zbraňou a to priamo na námestí v Prievidzi. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých.

V bočnej uličke v centre Prievidze stáli oproti sebe dvaja muži, ktorí sa podľa informácií TV JOJ dostali do žiarlivostného konfliktu pre priateľku jedného z nich. Starší z dvojice mieril na svojho soka zbraňou. Vypätú situáciu sledovalo niekoľko svedkov, ktorí privolali políciu. Výstrel napokon nezaznel. Na miesto v krátkom čase dorazili dve hliadky a policajti oboch mužov spacifikovali, a nasadili im putá. " Po príchode na miesto policajná hliadka muža ihneď vyzvala, aby upustil od konania a odhodil zbraň," informoval policajný hovorca Pavol Kudlička. 

"32- ročný muž zbraň ihneď položil na zem a odstúpil od nej ďalej, následne bolo zistené, že ide o plynovú airsoftovú zbraň," informoval ďalej policajný hovorca. Tento typ zbrane si môže kúpiť na občiansky preukaz každý dospelý človek. Podľa experta výstrel z nej by v tomto prípade nikoho na živote neohrozil. "Princíp založený na tom, že z hlavne vyženie určitý objem dráždivého plynu, ten efekt je do dvoch maximálne troch metrov, ak nefúka, tá zbraň ako taká nie je okoliu v podstate nijako nebezpečná," vysvetlil  Ľudovít Miklánek, OZ LEGIS TELUM. 

Muž, ktorý plynovú zbraň na ulici vytiahol paradoxne ohrozil najviac sám seba. Zrejme dobre vedel, prečo zbraň po príchode polície ihneď odhodil. Kamerový záznam už má k dispozícii aj polícia a nasnímanými zábermi sa intenzívne zaoberá. Obvinenie, zatiaľ, nepadlo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy