Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Útočník s nožom, ktorého v centre Bratislavy spacifikovali policajti, skončil na psychiatrii
Zdielať na

Útočník s nožom, ktorého v centre Bratislavy spacifikovali policajti, skončil na psychiatrii

BRATISLAVA / Ozbrojený muž, ktorého v stredu v bratislavskom Starom Meste spacifikovali policajti, skončil na psychiatrii. Polícia zatiaľ nikoho neobvinila.

Informáciu priniesla bratislavská krajská polícia na Facebooku. "V stredu 8. júla došlo na Prepoštskej ulici k incidentu, pri ktorom zadržali policajti 43-ročného muža. Zo strany vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu útoku na verejného činiteľa spáchaného závažnejším spôsobom konania," uvádzajú policajti.

Ako ďalej dodala polícia, po vykonaní služobného zákroku príslušníkmi zásahovej jednotky bol muž hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení v jednej z bratislavských nemocníc. Obvinenie konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo. Vyšetrovanie tohto prípadu aj naďalej pokračuje.

V stredu krátko popoludní vyslalo operačné stredisko polície hliadku na preverenie oznámenia, že v blízkosti ambasády na Prepoštskej ulici v Bratislave sa pohybuje muž s nožom v ruke. Muž napriek výzvam polície neupustil od svojho konania a navyše sa pri ňom nachádzali dve tašky s neznámym obsahom. Policajti muža zadržali. Viac sa dozviete v nasledujúcej REPORTÁŽI: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy