Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bývalý sudca Sklenka chce prehovoriť pred médiami. Povie aj to, prečo spolupracuje s políciou
Zdielať na

Bývalý sudca Sklenka chce prehovoriť pred médiami. Povie aj to, prečo spolupracuje s políciou

BRATISLAVA / Vladimír Sklenka - bývalý sudca, ktorý sa rozhodol spolupracovať s políciou a usvedčuje trinástich bratislavských sudcov z korupcie ani po 13-ich dňoch neukončil svoj výsluch pred vyšetrovateľmi NAKA.

Sklenka vypovedá všetko, čo vie o korumpovaní obvinených zo strany Mariana Kočnera a ďalších. Pred obhajcami obvinených povedal, že vysvetlí, prečo sa rozhodol spolupracovať s políciou, ale povie to len pred médiami. Vo štvrtok Sklenka však stanovisko novinárom nevydal, keďže naďalej pokračuje jeho rozsiahly výsluch. Obhajcovia aj obvinenej Moniky Jankovskej a ďalších tvrdia, že ak sa tento svedok priznáva k vlastným trestným činom, mali by ho obviniť rovnako. Len pripomeňme, že Sklenka sa priznal, že Kočnera dostal úplatky vo výške takmer 200 tisíc eur.

"To sa dočkáte, ale nie dnes, v najbližších dňoch," povedal advokát Vladimíra Sklenku Vladimír Varinský. "Ja nie som presvedčený, že splníme podmienky na to, aby mu bolo dočasné odloženie trestného stíhania, ale ja o tom nerozhodujem," hovorí obhajca obvinenej sudkyne Andrey Haitovej Jiří Kučera. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy