Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Známu advokátku z Humenného, ktorá zmizla, našli krátko po odvysielaní reportáže. Tento muž okamžite konal
Zdielať na

Známu advokátku z Humenného, ktorá zmizla, našli krátko po odvysielaní reportáže. Tento muž okamžite konal

HUMENNÉ / Známa humenská advokátka bola nezvestná od utorka rána. Z domu odišla bez mobilu, bez dokladov a príbuzným sa neozvala. Po advokátke pátrali policajti aj príbuzní. Krátko na to, čo televízia JOJ reportáž odvysielala, ženu našli. Stavbár Peter začal okamžite konať. Bolo mu jasné, že utrápenú ženu stretol v jednej z výškových budov v meste. Neváhal a hneď sa vybral na miesto. Záchranné zložky advokátku našli a je v poriadku.

"Odvolávame pátranie v hromadných oznamovacích prostriedkoch po nezvestnej osobe  z Humenného. Žena bola včera (02.07.2020) vo večerných hodinách vypátraná,  na osobe nebol spáchaný žiadny trestný čin," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

"Naháňal som notára a viem, že na 13. sa chodí fajčiť. Som išiel fajčiť, tam boli nejaké ženy, odišli preč. Tam zamestnanci, ktorí sú, tak chodia tam fajčiť. Myslím si, že dosť ľudí tam chodí na to, že si nikto nevšimol," povedal Peter. Petrovi ale žena, ktorá sedela na chodbe, ľahostajná nebola. "Mala hlavu dole, prišiel som k nej, že či jej nie je zle, či nechce vodu. Povedala, že nie, že čaká na manžela. Dobre, som dofajčil, som išiel preč," opísal jeho stretnutie so ženou Peter. 

Stavbár Peter vysvetľuje, že to už mal chrobáka v hlave a o ženu sa obával aj po odchode z budovy. Večer už definitívne vedel, že musí konať. Okamžite zalarmoval políciu. A aj to keď Petrovi skromnosť nedovolila pripustiť, práve vďaka nemu ženu našli živú a v poriadku. 

Žena bola naposledy videná v lokalite na Tyršovej ulici v Humennom. No to bolo ešte v utorok ráno. Odvtedy o nej príbuzní nemali žiadnu zmienku. Nezvestnosť príbuzní nahlásili polícii. Pýtali sme sa, či okolnosti môžu súvisieť s jej advokátskym povolaním. "Teoreticky môžu, alebo osobné problémy, neviem. Nedala vedieť nikomu nič, je bez dokladov, bez peňaženky, bez pasu, bez mobilu. Bez ničoho," povedal brat nezvestnej. "53-ročná nezvestná žena je vysoká 165 cm, plnšej postavy, má sivé rovné krátke vlasy a hnedé oči," opísala vzhľad ženy policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy