Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž v Leviciach zaútočil s farbou na betón na majiteľku obchodu. Spoznali ste ho na záberoch?
Zdielať na

Muž v Leviciach zaútočil s farbou na betón na majiteľku obchodu. Spoznali ste ho na záberoch?

LEVICE / Polícia stále pátra po mužovi, ktorý v obchode s oblečením farbou na betón zaútočil na majiteľku. Stalo sa to pred tromi týždňami v Leviciach. Páchateľ na ženu kričal, že chce, aby oslepla. V uliciach mesta muža zaznamenali kamery.

K útoku došlo v obchode s oblečením zhruba pred 3 týždňami. Do vnútra vošiel maskovaný páchateľ s farbou v rukách. "Začal nadávať strašne škaredo a povedal, že budem slepá, že ja oslepnem, že on sem zato prišiel," opisuje strašnú udalosť napadnutá žena Jeanette Pivarčiová. 

Muž, mal acetónovú farbu v pohári. Zahnal sa na majiteľku pričom mieril na oči, ale ona sa bránila. S farbou na betón žene zasiahol napokon tvár, vlasy a ruky. "Strašne ma to štípalo prvý reflex bol, že sa umyjem," hovorí Jeanette. 

Aj keď ubehlo už niekoľko dní majiteľka má strach. Pre istotu už nosí náramok napojený na súkromnú bezpečnostnú službu. Muža, ktorý na majiteľku obchodu zaútočil, zaznamenali v uliciach mesta kamery. Maskuje sa kapucňou a na tvári má respirátor.

Za pomoc pri dolapení útočníka ponúka majiteľka aj finančnú odmenu. Ak by ste vedeli poskytnúť akékoľvek informácie kontaktujte políciu. "Nejde mi o škodu čo mi spôsobil, ani o veci, ale ide mi o to, aby som sa dozvedela pravdu, kto to bol a kto ho poslal," dodáva Jeanette. 

Objavili sa aj anonymné informácie, že sama majiteľka si najala páchateľa. Ona to však odmieta a robí aj ona všetko preto, aby ho polícia dolapila. "V prípade naďalej vedieme stíhanie pre ublíženie na zdraví," uviedla policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy