Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická nehoda v Topoľčanoch: Motorkár nemal šancu na prežitie
Zdielať na

Tragická nehoda v Topoľčanoch: Motorkár nemal šancu na prežitie

TOPOĽČANY / Tragická nehoda sa stala na križovatke v Topoľčanoch. O život pri nej prišiel 41-ročný motorkár. Cestu mu skrížilo osobné auto.

Vodičovi, sa stal osudným prejazd cez križovatku bez semaforov. Na motorke jazdil po hlavnej ceste a oproti išlo osobné auto. To prechádzalo na vedľajšiu cestu a vbehlo do jazdnej dráhy motocykla. "K dopravnej nehode došlo tak, že vodička nedala prednosť oproti idúcemu vodičovi motocykla," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková.

Motorka vrazila do pravej prednej časti osobného auta. Silný náraz rozbil okná na vozidle. Motorka skončila na ceste a auto vletelo na trávnik. Telo motorkára vyletelo asi 12 metrov od miesta zrážky. Muža ratovali svedkovia a o pár minút aj hasiči. "Hasiči z Topoľčian po príchode na miesto udalosti začali s oživovaním motocyklistu, ktorý sa nachádzal mimo vozovky," vyjadril sa hovorca HaZZ Nitra Michal Varga.

Za volantom auta, ktoré nedalo prednosť, sedela 45-ročná vodička z Topoľčian. Nebohý 41-ročný motorkár pochádzal z Partizánskeho. "Alkohol u vodičky osobného auta zistený nebol, u vodiča motocyklu bude zisťovaný pri pitve," povedala Borloková. Okolnosti zrážky polícia aj naďalej vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy