Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Smrteľná nehoda v okrese Sabinov: Havarovalo auto s troma osobami
Zdielať na

Smrteľná nehoda v okrese Sabinov: Havarovalo auto s troma osobami

SABINOV / Vážna dopravná nehoda v sabinovskom okrese si vyžiadala život 49-ročného muža. Náraz bol taký silný, že ho z vozidla vymrštilo. Okrem vodiča sa v aute viezli aj 2 mladé ženy.

V aute sa viezla trojčlenná posádka. Dve ženy a muž, ktorý sedel za volantom. Ten mal po nehode najvážnejšie zranenia.

Privolaní hasiči a záchranári našli na mieste nehody jedno havarované auto. Ľudia, ktorí sa v ňom viezli, boli zranení. Vozidlo sa zastavilo v hustých kríkoch pri ceste.

Vodič podľa policajných informácií dostal na ceste šmyk. Pri nehode ho vymrštilo z vozidla. Privolaní hasiči ho našli zakliesneného pod autom. Opatrne ho nadvihli, aby muža vyslobodili. Odovzdali ho záchranárom, ktorí už boli na mieste.

Zranený vodič už nejavil známky života. "Žiaľ, tretiemu účastníkovi, mužovi už záchranári pomôcť nedokázali. Utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," uviedla hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. Dve ženy, ktoré vyšli z auta po vlastných, odviezli záchranári do nemocnice. 

Muž, ktorý prišiel o život na mieste nehody, pochádza z neďalekej obce. Podľa policajných informácií dostal na ceste šmyk. Presné okolnosti a príčina sú však zatiaľ v štádiu vyšetrovania. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," vyjadril sa hovorca KR PZ Prešov Igor Pavlik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy