Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vážna nehoda na železničnom priecestí: Vlak tlačil auto pred sebou stovky metrov
Zdielať na

Vážna nehoda na železničnom priecestí: Vlak tlačil auto pred sebou stovky metrov

Archívna reportáž

HORNÉ KRŠKANY / Päťdesiatosemročný profesionálny vodič vošiel na železničné priecestie rovno pod osobný vlak. Vážna nehoda sa stala v Nitrianskej časti Krškany. Zdemolované vozidlo patrilo Nitrianskemu samosprávnemu kraju a vodič práve išiel po predsedu.

Nehoda sa stala na železničnom priecestí v Horných Krškanoch čo je mestská časť Nitry. Podľa informácií TV JOJ išlo o muža, ktorý je vodičom predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja. " V aute sa v čase nehody viezla jedna osoba, ktorú hasiči vyslobodili a odovzdali do opatery záchrannej zdravotnej služby. Vo vlaku sa nachádzalo 17 cestujúcich, ktorí neutrpeli žiadne zranenia," informovali hasiči. 

Záchranári zraneného vodiča previezli do Nitrianskej nemocnice. Jeho stav je vážny a bojuje o život. "S poraneniami hrudníka a hlavy," uviedla hovorkyňa FN Nitra Tatiana Timková. 

"Na priecestie vošiel z doposiaľ nezistených príčin," informovala policajná hovorkyňa Viktória Borloková. 58-ročný muž pracoval, ako profesionálny vodič Nitrianskeho samosprávneho kraja. Aj dnes ráno išiel na služobnom vozidle vyzdvihnúť predsedu Milana Belicu."Predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja Milan Belica vyjadruje úprimnú ľútosť nad dopravnou nehodu vozidla, ktoré riadil jeho dlhoročný vodič," informovala hovorkyňa NSK Oľga Prekopová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy