Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zásobovači sa boja o svoje tržby: Za bieleho dňa ich okrádajú priamo v teréne
Zdielať na

Zásobovači sa boja o svoje tržby: Za bieleho dňa ich okrádajú priamo v teréne

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / V Novom Meste nad Váhom a okolí okrádajú zlodeji zásobovačov priamo v teréne. Vytipované dodávky údajne prenasledujú aj niekoľko kilometrov a čakajú na vhodnú príležitosť. Zaujímajú ich tržby odložené v kabíne vozidla.

Dvaja mladí zásobovači doviezli do pohostinstva v obci Kálnica pivo. Priamo počas vykladania sudov však prišli o buksu s celodennou tržbou. Ako sa to stalo zistili až po zhliadnutí záberov z bezpečnostných kamier, na ktorých si všimli dvoch podozrivých mužov.

Všetko nasvedčuje tomu, že páchateľ využil hluk búchajúcich sudov, aby nepozorovane otvoril dvere auta. "Presne vedel, že tie peniaze sú dole schované a tam bola položená aj jedna peňaženka, druhej sa ani nedotkli," povedal okradnutý zásobovač Adam. "Uvedeným konaním bola spôsobená škoda vo výške 670 eur," informovala hovorkyňa polície KRPZ Trenčín Danka Adámiková. 

"Na iných záberoch je aj vidieť, že prišli na vozidle Škoda Fabia 2 Combi tmavomodrej farby s českými ŠPZ a mali biele puklice," opísal ďalej okradnutý zásobovač Adam.

Vniknúť do dodávky priamo počas vykládky chce poriadnu dávku odvahy a zrejme aj praxe. Nie je vylúčené, že páchatelia sledujú vytipovaných zásobovačov aj niekoľko hodín. "Polícia začala vo veci trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Žiadame občanov, že v prípade, že sa stanú obeťou trestného činu, aby čo najskôr kontaktovali políciu," uviedla hovorkyňa polície KRPZ Trenčín Danka Adámiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy