Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Polícia pátra po záhadnom mužovi. V uliciach Prahy útočí na mladé ženy
Zdielať na

VIDEO: Polícia pátra po záhadnom mužovi. V uliciach Prahy útočí na mladé ženy

PRAHA / Je ozbrojený a pri chôdzi kríva. Tak obete útokov opisujú muža, ktorý v Prahe prepadáva mladé ženy. Polícia zatiaľ jeho motív nepozná.

Vyberá si štíhle, krásne ženy. Je surový, nosí pri sebe nôž, ktorý neváha použiť, a kríva na jednu nohu. Českí kriminalisti sú v pozore a po útočníkovi intenzívne pátrajú. "Zaútočil už na tri ženy. Na jednu v pražských Letňanoch a na zvyšné dve na pražskom," informovala hovorkyňa pražskej polície Dana Křížová.

Dvadsaťtriročná Natália je jedna z obetí útočníka. "Niekto mi skočil na chrbát, dostala som päsťou do tváre," opísala útok Natália. Podľa polície tento "fantom" napadol najmenej 3 mladé ženy, zakaždým v okolí staníc metra.  Na záberoch videa môžete vidieť jeden z brutálnych útokov zachytených na mestských kamerách. Je tam vidieť ako muž manipuluje s nožom, mala to byť jeho štvrtá obeť. Zachránilo ju ale to, že na blondínku čakala skupina mužov. 

Podľa polície nie je vylúčené, že muž môže byť zo Slovenska. Pokiaľ ho spoznávate, kontaktujte najbližšiu policajnú stanicu. "V žiadnom prípade sa ho nepokúšajte zadržať, môže byť ozbrojený," dodala policajná hovorkyňa Dana Křížová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy