Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V lese pri Komárne našli na smrť dobitú mladú ženu (†22)
Zdielať na

V lese pri Komárne našli na smrť dobitú mladú ženu (†22)

MARCELOVA / V lesíku za obcou Marcelová, v okrese Komárno, objavili dobité telo 22 ročnej ženy. Hlavným podozrivým je podľa polície jej druh, s ktorým vychovávala 2 deti.

Telo 22 ročnej Moniky bez známok života našli v lesíku za Marcelovou krátko pred ôsmou hodinou večer. Mladá žena, matka 5 detí, mala podliatiny na celom tele, stopy po škrtení a na hlave tržnú ranu. Polícia priamo na mieste zadržala jej o dva roky mladšieho druha, s ktorým žila u jeho rodičov na samote za Komárnom. Dvadsať ročný Peter, otec jej dvoch najmladších detí, nebol schopný vypovedať, bol pod značným vplyvom alkoholu.

Policajtom tvrdil, že palicu, s ktorou mal Moniku dobiť, odhodil do neďalekej húštiny. Polícia pracuje aj s verziou, že Peter ubil svoju partnerku v dome na kraji dediny.


Monika a Peter prišli aj s deťmi do Marcelovej pred pár dňami ku starým rodičom Petra. Tu si chceli nájsť podnájom a osamostatniť sa. Jeho otec nám tvrdil, že syna a vnúčatá na poludnie odviezol z Marcelovej domov do Komárna. Monika tam vraj zostala. Peter totiž včera neprišiel do práce a už na poludnie bol úplne opitý.


"Moniku išli hľadať, že kde nájdu, že kde je, môj syn a jeho otec išli tam, nič som nepochopil, keď prišiel domov môj syn a povedal, takto ležala, mŕtvy," povedal otec nebohej Moniky. Príčina smrti mladej ženy bude známa až po pitve. Jej otec nám tvrdil, že Peter na ňu neraz vztiahol ruku.



"Bil ju? Pravdaže...päsťou, nie že žiarlil, ale keď bol opitý, mal agresívne oné .. A vy ste jej nepovedali, že choď preč? Ja som vyhodil, nie raz..." skonštatoval otec. 

"Polícia okolnosti prípadu vyšetruje, zatiaľ však pre prebiehajúce procesné úkony nemôžeme verejnosti poskytnú žiadne informácie," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Nevyjadrili sa ani k tomu, či už je v prípade niekto obvinený.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy