Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prehovoril muž, ktorý sa mal vyhrážať riaditeľke školy. Vraj nič zlé neurobil
Zdielať na

Prehovoril muž, ktorý sa mal vyhrážať riaditeľke školy. Vraj nič zlé neurobil

ŽABOKREKY NAD NITROU / Muž kvôli ktorému starosta obce Žabokreky nad Nitrou zatvoril do odvolania základnú aj materskú školu prehovoril. Včera nám porozprávala riaditeľka školy o tom, ako sa jej niekto na sociálnej sieti vyhráža. Muž ktorý tak mal robiť nám povedal, že s riaditeľkou konflikt má, ale situáciu zle vyhodnotila. Ublížiť jej vraj nechce.

"Je to len nafúknutá bublina a zneužili to Vrútky, aby ma umlčali," povedal Miroslav. Takto hodnotí pán Miroslav situáciu, ktorá vládne v Žabokrekoch nad Nitrou. Práve pre jeho údajné vyhrážanie sa riaditeľke tunajšej základnej školy ju starosta z bezpečnostných dôvodov zavrel. Riaditeľku mal napádať na sociálnej sieti.


"V piatok som pochytila paniku, lebo tam bolo napísané, že hadovi treba odťať hlavu a za toho hada sa považujem ja. Rodina ma nechcela ani pustiť do roboty," vyjadrila sa Václava Juríková, riaditeľka školy Žabokreky nad Nitrou. "To bol len slovný zvrat, porekadlo," bráni sa Miroslav. "Ja sa bojím o život," vyjadrila obavy riaditeľka školy.

Pán Miroslav priznal, že s riaditeľkou spory má a píše o nich na sociálnej sieti. Vinu ale necíti. "Ja si myslím, že je to účelové," tvrdí Miroslav. Riaditeľka sa podľa jej slov bojí aj preto, lebo muž ktorý sa jej vyhrážal, bol v minulosti súdne trestaný za násilnú trestnú činnosť.


Muž ktorý sa riaditeľke vyhrážal podľa jeho slov nebezpečný nie je. Škola napriek tomu zostáva zavretá. "Základná aj materská škola bude zatvorená a počkám si na výrok polície," uviedol starosta obce Žabokreky nad Nitrou Cyril Cabadaj. Policajti zhromažďujú dôkazy a vypočúvajú ľudí. Podozrivého muža sa im podarilo dostať na výsluch až po piatich dňoch.

Viac o prípade sa dozviete aj v nasledujúcej reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy