Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
S autom vyletel z cesty a skončil v priekope. Vodič (57) utrpel poranenie hlavy
Zdielať na

S autom vyletel z cesty a skončil v priekope. Vodič (57) utrpel poranenie hlavy

ADIDOVCE / S autom vyletel z cesty a skončil prevrátený v priekope vedľa vozovky. Za kolíziu v obci Adidovce môže podľa doterajších zistení mikrospánok 57-ročného vodiča. Záchranári ho so zranením hlavy previezli do nemocnice.

Za volantom auta sedel muž z obce Papín. Vyšetrovanie predbežne naznačuje, že zrejme dostal mikrospánok. "Vodič z obce Papín na osobnom motorovom vozidle zn. Fiat z doposiaľ neznámych príčin zišiel mimo vozovku," informuje hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Ku kolízii došlo na vjazde do Adidoviec v smere z Humenného. Na mieste museli zasahovať všetky záchranné zložky. Auto vyletelo z cesty a skončilo v priekope vedľa vozovky. Pri náraze vystrelil airbag. "Po príchode na miesto zásahu sme vozidlo zabezpečili proti vzniku požiaru, došlo k úniku ropných produktov, ktoré boli pozbierané sorbčným materiálom," uviedol veliteľ zásahu Ľubomír Popčák. 

Vodič sa po nehode podrobil dychovej skúške. Jej výsledok bol negatívny. "Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov na pomoc mužovi, ktorý utrpel poranenia pri dopravnej nehode. Záchranári ho ošetrili a s úrazom hlavy previezli do nemocnice. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave," informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

To, či bol príčinou kolízie naozaj mikrospánok, prešetria humenskí dopravní policajti. "Škoda na vozidle bola vyčíslená na 2.000,-Eur," dodala policajná hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy