Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia vyšetruje znásilnenie. Ženu zneužil rodinný príslušník
Zdielať na

Polícia vyšetruje znásilnenie. Ženu zneužil rodinný príslušník

ŽEHRA / Hororový návrat z oslavy má za sebou Alžbeta. Prišli za ňou traja muži. Využili, že je pod vplyvom alkoholu a ako tvrdí, znásilnili ju. Svokra jedného z podozrivých hovorí, že sa iba opitý muž pomýlil. Býva totiž hneď vedľa.

K znásilneniu malo dôjsť v chatrči. Žena sa po rodinnej oslave vrátila domov. Násilníci sa vydali za ňou. "Bola som spitá a oni prišli tam dnu. Ja som nevedela, že mi idú toto spraviť," povedala Alžbeta.

Alžbeta tvrdí, že ju znásilnili traja muži. Ide o jej rodinu. jeden z nich, ktorí už je zadržaný býva v tesnej blízkosti Alžbety. "Nič nespravil, bo on bol opitý. A preto sa toto stalo. Lebo keby nebol opitý, on toto by nespravil. Bo vie, že tu býva. A oni spolu bývajú, to je rodina," uviedla svokra podozrivého muža. 

V osade hovoria, že keď prišiel k Alžbete jej príbuzný a zároveň sused, už bola na posteli nahá a údajne iba využil príležitosť. Nedobrovoľnému sexu sa prizeral zdravotne postihnutý a ležiaci synovec Alžbety, ktorý s ňou žije.

"Polícia vedie vyšetrovanie pre zločin znásilnenia. Jedna z osôb podozrivých z tohto činu bola zadržaná priamo na mieste činu, s ďalšími dvoma podozrivými osobami polícia v týchto chvíľach vykonáva potrebné procesné úkony," povedala hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová. Páchateľov krátko po nahlásení znásilnenia vypátrali obvodní policajti zo Spišských Vlách. Jeden z nich sa ku skutku ihneď priznal, toto policajti okamžite zadržali. Hoci Alžbeta hovorí o odpustení, páchatelia spravodlivosti neujdú.

"Je mi ľúto kvôli žene a deťom. Nechcem to spraviť," dodáva Alžbeta. "Ľutujeme toto všetko," dodáva Dunková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy