Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri Šali sa zrazila záchranka s autom. Jedna osoba na mieste zomrela, hlásia aj zranených
Zdielať na

Pri Šali sa zrazila záchranka s autom. Jedna osoba na mieste zomrela, hlásia aj zranených

VLČANY / Vo Vlčanoch, vrazilo osobné auto do prepravnej sanitky, v ktorej sa viezli aj pacienti. Tragická nehoda sa stala v pondelok ráno okolo siedmej. 44-ročný vodič, ktorý prešiel do protismeru zrážku neprežil. Zranili sa ďalší štyria ľudia

Za obcou Vlčany v okrese Šaľa došlo k tragickej dopravnej nehode. Tej predchádzala čelná zrážka osobného vozidla a záchranky. Jedna osoba zraneniam na mieste podľahla, štyria ľudia utrpeli zranenia rôzneho rozsahu.

Hasiči poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc. Zakliesnenú osobu vyslobodili z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru.

44-ročnému vodičovi z osobného auta záchranári už pomôcť nedokázali. O dva roky staršiu spolujazdkyňu previezli do nemocnice. Zranil sa aj vodič sanitky a dvaja ľudia, ktorých viezol.


Nebohý vodič podľa informácií televízie JOJ išiel domov z nočnej zmeny. K zrážke došlo, keď už bol takmer v cieli. Jeho život vyhasol asi 200 metrov od domu, v ktorom býva. Do protismeru prešiel náhle a na ceste neboli ani stopy po brzdení. "To, či bol príčinou nehody mikrospánok alebo iné okolnosti, ukáže ďalšie vyšetrovanie šalianskej polície," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy