Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Partnerská hádka sa skončila krvavým incidentom. Muž utŕžil vážne bodné poranenia
Zdielať na

Partnerská hádka sa skončila krvavým incidentom. Muž utŕžil vážne bodné poranenia

DUNAJSKÁ STREDA / Policajti z Dunajskej Stredy sa intenzívne zaoberajú prípadom incidentu medzi bývalými manželmi. V pondelok večer prišiel muž s bodnými ranami na stanicu Mestskej polície v Dunajskej Strede. Ako vyšlo najavo, nôž držala v rukách jeho bývalá manželka - a nie prvýkrát.

Na stanicu Mestskej polície v Dunajskej Strede prišiel v pondelok večer zakrvavený muž. Ako vyšlo najavo, pomoc u tunajších policajtov hľadal už po druhýkrát. Šesťdesiatšesťročnému mužovi s bodnými ranami na nohe a hrudi policajti ihneď poskytli prvú pomoc a zavolali záchranku. Zranený muž tvrdil, že sa trocha pohádal s bývalou ženou a tá na neho vytiahla nôž. Mal šťastie, že cestou na políciu nevykrvácal.

"Podľa uvedenia lekára, to mu pomohlo, že mal vypité a ten adrenalín a podobne, takže vydržal až sem a tu odpadol na schodoch, mal dve bodné rany na nohe, na stehne pravej nohy a jednu tesne nad srdcom, centimeter nad srdcom," uviedol náčelník mestskej polície Tibor Csiba. Keďže zranený muž označil útočníka, prípad oznámili kolegom zo štátnej polície a tí si vzápätí išli pre jeho bývalú.

"Policajti krátko na to zadržali jeho bývalú manželku. Obe osoby boli pod vplyvom alkoholu. Žena, ktorá je podozrivá z ťažkej ujmy na zdraví, zostáva naďalej v cele policajného zaistenia," uviedla hovorkyňa trnavskej polície Mária Linkešová.

Na svojho exmanžela nožom zaútočila už aj vo februári, ako vtedy prípad riešila polícia, sme sa nedozvedeli. Isté je, že zranený muž už aj vtedy hľadal pomoc u mestských policajtov.

"Vtedy mal dopichanú nohu, vtedy mu poskytli naši policajti prvú pomoc, potom zavolali záchrannú službu a prípad sme odstúpili na štátnu políciu a kvôli tomu došiel, že vtedy mu poskytli pomoc, tak došiel aj teraz," vysvetlil Csiba. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy