Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Pátranie po Tadeáškovi skončilo. Štvormesačné bábätko našli mŕtve
Zdielať na

Pátranie po Tadeáškovi skončilo. Štvormesačné bábätko našli mŕtve

HOŘÍNE / Polícia v sobotu navečer ukončila pátranie po štvormesačnom chlapcovi, ktorý bol nezvestný od piatka večera v Hoříne na Mělnicku. Našli ho mŕtve. Jeho matka ohlásila, že sa stratil aj s kočíkom v zámockom parku. Jej rodina však upozorňovala, že pravda môže byť niekde inde.

Rozsiahle pátranie skončilo. Dieťa bolo v sobotu nájdené mŕtve. Polícia teraz vypočúva dve osoby, informuje portál Blesk.czNa mieste bola riečne oddelenie polície, zo vzduchu oblasť prehľadával dron. Aj  brehy riek policajti prehľadávali.

"Máme tu aj potápačov, v súčasnej dobe prebieha pátranie priľahlých vodných plôch a brehov," priblížila ešte cez deň policajná hovorkyňa Eva Hašlová.

S pátraním pomáhali aj hasiči, okrem profesionálnych hasičov z Mělníka chlapca hľadali tiež dobrovoľní hasiči z okolia. Podľa hovorcu hasičov Jaroslava Gabriela bolo pátranie v piatok o 22:00 prerušené, hasičov o pomoc polícia požiadala opäť v sobotu ráno. "V piatok taktika bola o tom, že sa prehľadávali miesta v pešej vzdialenosti od neho od miesta, kde bol kočík naposledy videný," vysvetlil Gabriel. Hasiči na mieste mali aj čln.

Podľa rodiny má matka problémy s drogami 

Matka tvrdí, že na chvíľu zaspala a bábätko v kočíku zmizlo zo zámockého parku. Policajti však pracovali i s verziou, že dieťa nikto neuniesol a matka o jeho zmiznutí nehovorí celú pravdu. Podľa rodiny sa o dieťa údajne nestarala a často bola pod vplyvom drog. Niekoľkokrát preto na ňu volali policajtov a sociálnych úradníkov.

Na pozemku rodinného domu v Nových Zámkoch našli policajti zakopané telo bábätka: 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy