Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Noro (15) mal v lese sexuálne obťažovať mladšieho brata a jeho kamaráta. Pred vyšetrovateľom vraj nič nezapieral
Zdielať na

Noro (15) mal v lese sexuálne obťažovať mladšieho brata a jeho kamaráta. Pred vyšetrovateľom vraj nič nezapieral

PRAKOVCE / Pätnásťročný Noro údajne v lese sexuálne obťažoval svojho brata a kamaráta. Išlo o 5 a 8 -ročné deti. Podľa osadníkov v Prakovciach je Noro problémový a žiadajú jeho ústavnú liečbu. Ešte upozorňujeme, že nasledujúca reportáž nie je vhodná pre maloletých divákov.

Noro má iba 15 rokov, no urobil toho už strašne veľa. Po poslednom vyčíňaní ho v osade volajú obojživelník. Tínedžer mal zobrať do lesa za osadou svojho brata a jeho kamaráta. Chlapcov tam mal sexuálne zneužiť. Babke to prezradil Norov brat. 

"Prišiel ten Fabián s plačom, hovorí babi. Vieš čo sa stalo? Čo? Ta Norik ma zobral do lesa .A čo, prečo ťa zobral? Zobliekal mi nohavice dole. A čo dole, čo ti spravil? Nechem sa vyjadrovať..," povedala Božena, babka zneužitého a podozrivého. Noro sa podľa babky pokúsil sexuálne zneužiť svojho brata. Žena tvrdí, že nevynechal ani jeho mladšieho, iba 5- ročného kamaráta. "Zobrali ho do lesa a tam ho obťažoval. Najradšej by som bol, keby ho zobrali na liečenie. Ešte dali mu 3 centy a dajaké mlieko. Chlapcovi? -  "Áno," vyjadril sa otec zneužitého chlapca Róbert. 

Obe deti majú z vyčíňania Nora poriadnu traumu. Ten sa mal podľa osadníkov pred vyšetrovateľom ku skutku priznať. Vraj nič nezapieral. Celá nechutnosť sa odohrala iba 200 metrov od osady. Na mieste činu majú chlapci postavený aj malý prístrešok.

"Spišskonovoveský policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin sexuálneho zneužívania," informovala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Podľa babky jej Norov brat prezradil, že sa mal na ňom tínedžer aj sexuálne uspokojovať. Či je to skutočne pravda, policajti neprezradili. 

"Vzhľadom na okolnosti a citlivosť prípadu, ale aj ochranu maloletých osôb nie je vhodné poskytovať viac podrobnejších informácií. Doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej konkrétnej osobe," informovala ďalej Ivanová. Rodina aj obyvatelia osady túžia iba po jednom. Aby Nora vzali na psychiatrické liečenie. "On by zabil hocikoho, aj mňa. Nepatrí tu medzi malé deti," dodala babka Božena. 

"Polícia naďalej vykonáva potrebné procesné úkony a prebieha znalecké dokazovanie," dodala hovorkyňa polície Ivanová.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy