Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muža, ktorý v Bratislave podpálil luxusné autá za štvrť milióna eur, už obvinili
Zdielať na

Muža, ktorý v Bratislave podpálil luxusné autá za štvrť milióna eur, už obvinili

BRATISLAVA / Podpálil luxusné nové autá za štvrť milióna eur a z areálu predajne pokojne odkráčal. 30-ročného Bratislavčana vďaka skupine HAKA policajti vypátrali a zadržali. Podpaľača v stredu dopoludní vyšetrovateľ obvinil.

Prišiel, zaparkoval, podpálil, flašu s benzínom odložil do kufra a odišiel ako keby sa nič nestalo. 30-ročný Peter z Bratislavy si ťažkú hlavu z horiacich áut nerobil. Do jeho zadržania sa na modrej Octavii premával po uliciach Bratislavy.

No malo to jeden háčik. Podpaľača okrem polície hľadali aj členovia skupiny HAKA, ktorí ho nahlasovali, kde sa aktuálne pohybuje. Kriminálka si pre podpaľača prišla na most Lafranconi, kde sa mu pokazilo auto.

Vyšetrovateľ Petra obvinil zo zločinu poškodzovania cudzej veci. Majiteľovi automobilovej predajne spôsobil škodu približne za 250-tisíc eur. Oheň totálne zdemoloval tri nové Dodge Rami a ročný Chevrolet Corvetu. Podpaľač Peter si za utorkové vyčíňanie môže posedieť až 10 rokov za mrežami, vyšetrovateľ v najbližších hodinách navyše spracuje návrh na jeho väzobné stíhanie.

Viac k prípadu sa dozviete aj v nasledujúcom VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy