Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Mladík z okolia Bardejova beštiálnym spôsobom pripravil psa o oči. Teraz sa postaví pred súd
Zdielať na

Mladík z okolia Bardejova beštiálnym spôsobom pripravil psa o oči. Teraz sa postaví pred súd

OKRES BARDEJOV / Polícia uzavrela prípad a prokurátor ženie pred súd človeka, ktorý podľa obžaloby beštiálnym spôsobom pripravil o zrak bezbranného psíka. Ide o 16-ročného mladíka z obce v okrese Bardejov. Psík, ktorému dali meno Oskar už nikdy nebude vidieť. Ale ak páchateľovi pred súdom dokážu vinu, určite spozná svoj trest.

Pes menom Oskar - napriek hendikepu sa s beštiálnym počinom mladíka, zdá sa, akosi vyrovnal. No pri detailnom pohľade do očí s bolesťou v srdci zistíte, aká krutá dokáže byť ľudská zloba. Podľa prvotných informácií mal mať psík oči vypálené žieravinou alebo vylúpené.

Stalo sa to ešte vlani, pár dní pred koncom starého roka, keď si v dedinke Malcov v okrese Bardejov vodiči všimli na ceste dezorientovaného psa s poranenými očami.

Oskar už nikdy nebude vidieť. Mladík, ktorý podľa polície pochádza z osady v obci Malcov, sa narodil v roku 2004, dnes má 16 rokov. Hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji Ivana Petrufová nám potvrdila, že v predmetnej veci bola Okresnému súdu Bardejov doručená obžaloba pre prečin týrania zvierat.

Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých čitateľov a citlivé povahy:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy