Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V dome pri Lučenci našli dve mŕtve telá. Má ísť o muža a malé dieťa
Zdielať na

V dome pri Lučenci našli dve mŕtve telá. Má ísť o muža a malé dieťa

Archívna reportáž

TOČNICA / Pohľad, ktorý nenechal chladnými ani skúsených policajtov a záchranárov. V dome v okrese Lučenec našli muža a chlapčeka so strelnými ranami. Za akých okolností došlo k ich úmrtiu, polícia nekomentovala.

Polícia prijala oznámenie v stredu poobede. Podľa obyvateľov ide o veľkú tragédiu. Obeťami má byť totiž starší 57-ročný muž a malé 5-ročné dieťa. Obaja mali podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania strelné poranenie hlavyAko informovala banskobystrická krajská polícia, na mieste je tím vyšetrovateľov z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici aj polícia z Lučenca. 

Podľa miestnych obyvateľov išlo o otca so synom. Na tiesňovú linku mali volať príbuzní. "Môžem potvrdiť, že lekár konštatoval smrť u dvoch osôb. Vzhľadom na citlivosť prípadu však viac info nemôžem poskytnúť," informovala hovorkyňa ZZS Alena Lacyková Krčová. 

Obyvatelia malej obce sú z prípadu šokovaní. Nikto netuší, čo sa mohlo stať. "Bola to veľmi milá rodina," vraví obyvateľka obce. "Včera bolo všetko v poriadku. Na dvore sa hrali futbal. Kto by toto povedal," vravia miestni. 57-ročný Jozef sa do malej obce priženil, v minulosti pracoval ako policajt.

Podľa miestnych bol aj poľovníkom. S manželkou mali 5-ročného synčeka. Miestni sa nezdržali sĺz, keď sa dozvedeli, že o život prišiel aj nevinný chlapček. Nie je známe ani to, či v čase nešťastie bola v dome aj matka. Prípad vyšetrujú krajskí kriminalisti.

"Okolnosti tejto mimoriadne tragickej udalosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania a nakoľko ide o veľmi citlivý prípad, nebudeme poskytovať bližšie podrobnosti," informovala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy