Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hromadná zrážka áut na ceste R1 skončila tragédiou. Vyhasol život dvoch vodičov
Zdielať na

Hromadná zrážka áut na ceste R1 skončila tragédiou. Vyhasol život dvoch vodičov

Zdroj: facebook - HaZZ

HOSŤOVÁ / Na rýchlostnej ceste R1 na 58. kilometri neďaleko Nitry sa zrazilo 5 áut. Podľa informácií TV JOJ išlo jedno z áut v protismere. Po nehode vyhasli na mieste dva životy, ďalší dvaja ľudia sú vážne zranení. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania po nehode zomrel 59-ročný muž. Práve ten šoféroval auto, s ktorým prešiel na R1 do protismeru a čelne sa zrazil s prichádzajúcim autom. Následne sa zrazili ešte ďalšie tri autá. V aute, do ktorého 59-ročný muž čelne narazil, sedel 23- ročný vodič a jeho kamarátka. Záchranári mladému vodičovi už pomôcť nedokázali, jeho spolujazdkyňu previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice.

"Hasiči momentálne zasahujú pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na 58. kilometri na rýchlostnej ceste R1 v katastri obce Hosťová. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že pri nehode došlo k zrážke 5 motorových vozidiel," informovali ešte v pondelok večer hasiči.  

Pri nehode sa zranil ešte ďalší vodič jedného z áut, utrpel ale len ľahké zranenia. Ostatní účastníci nehody vyviazli bez zranení. 

Na mieste je reportérka TV JOJ Diana Pavlisová, správu budeme aktualizovať.

Na mieste tragickej zrážky nákladiaku a autobusu v pondelok urobili policajti a vyšetrovatelia vyšetrovací pokus. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy