Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Divoká naháňačka po Prahe. Unikajúci vodič zrazil policajta
Zdielať na

VIDEO: Divoká naháňačka po Prahe. Unikajúci vodič zrazil policajta

PRAHA / Policajti zadržali autíčkara pod vplyvom drog. Predchádzala tomu naháňačka v uliciach. Muž policajtom unikal napriek tomu, že má zadržaný vodičský preukaz. Dokonca zrazil policajta, ktorý sa ho pokúšal zastaviť. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

V Prahe ukradli auto v hodnote rodinného domu, jazdil po Pardubiciach keď si ho všimla policajná hliadka. "Zošľapol plyn a snažil sa policajtom ujsť. Počas naháňačky bol jeden zo zasahujúcich policajtov zranený," vyjadril sa hovorca polície Praha Jan Rybanský. 

Policajt sa našťastie vážne nezranil, vodičovi sa ale podarilo uniknúť. Za mestom nezvládol zátačku a skončil v poli. Následne si vzal veci a odišiel, miestni ho ale odfotili. Kriminalisti ho spoznali a pretože používal aj iné auto, začali po ňom pátrať. 

Opäť nasledovala naháňačka ako z akčných filmov. Muž nabúral niekoľko áut, išiel v protismere vysokou rýchlosťou. Keď znova havaroval do zvodidiel, utekal do lesa, kde ho aj za pomoci svedkov a varovného výstrelu spacifikovali.  Zlodejovi teraz hrozí väzenie až na 8 rokov za všetky trestné činy, ktorých sa dopustil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy