Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Matka zaútočila na svojho syna. Nožom mu vzala život
Zdielať na

Matka zaútočila na svojho syna. Nožom mu vzala život

MICHALOVCE / V Michalovciach došlo v utorok večer k rodinnej tragédii. Šesťdesiatročná Daniela mala v byte nožom zaútočiť na svojho vlastného syna. Spôsobiť mu mala bodno-rezné poranenie, ktorému na mieste podľahol. Podľa polície útoku predchádzala hádka. Ženu, podozrivú z obzvlášť závažného zločinu vraždy, policajti krátko po incidente zadržali.

Hádka vyústila do krvavého útoku. Žena mala v byte pripraviť o život svojho vlastného syna.

"Matka zabila syna. Pri nejakej hádke, vypili si a ho zapichla. Pichla ho nožom," hovoria obyvatelia paneláku. Podľa susedov sa z bytu, kde spolu bývali, často ozýval krik.

"Mala také preskoky, keď vypila. Ona možno ani o tom nevie, čo urobila. Tam boli časté také alkoholické radovánky," pokračujú obyvatelia paneláku. V čase incidentu boli v byte ešte ďalšie dve ženy. Jedna z nich utekala pre pomoc k susedom. Krátko nato už dorazili na miesto aj záchranári.

"Na linku 155 sme dostali len strohú informáciu o tom, že došlo k poraneniu nožom. Na miesto sme preto vyslali záchranárov. Tí však už zranenému mužovi neodkázali pomôcť, lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Obyvatelia tvrdia, že tam bol priamy zásah do srdca.

Ženu, podozrivú z vraždy svojho syna policajti zadržali priamo na mieste činu. Z bytu ju vyviedli s putami na rukách.

"Krajský policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," povedala hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová. Policajti vchod do bytovky ohradili páskami a na mieste činu zaistili stopy. V prípade zatiaľ nepadlo žiadne obvinenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy