Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V bardejovskej osade sa strhla bitka. Útočníci zranili aj zasahujúcich policajtov
Zdielať na

V bardejovskej osade sa strhla bitka. Útočníci zranili aj zasahujúcich policajtov

BARDEJOV / Desiatka policajtov musela večer zasahovať v Bardejove. V miestnej osade Poštárka sa totiž strhla bitka. Zasahujúcu hliadku dokonca zranili. V policajných rukách skončili tri osoby.

Policajná hliadka bola vyslaná do miestnej osady, pretože dostali hlásenie, že obyvatelia narúšajú verejný poriadok. Policajti po príchode asi 50-tich ľudí spočiatku upozorňovali, no tí nereagovali a podľa slov polície mali na nich zaútočiť.

Hádzali po nich kamene a iné predmety, pričom oboch policajtov zranili. Poškodili aj policajné auto. Počas útoku hliadka volala posily. Tie prišli do pár minút. Rozbúrení dav upokojili a na policajnej stanici skončili 3 muži.

"Jeden muž je podozrivý zo spáchania trestného činu útoku na verejného činiteľa. Vyšetrovateľ mu po vykonaní potrebných procesných úkonov z uvedeného trestného činu aj vzniesol obvinenie. Ďalší dvaja muži boli zadržaní, ako podozriví zo spáchania priestupku proti verejnému poriadku," vyjadril sa hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. Čo sa presne na Poštárskej ulici stalo polícia vyšetruje.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy