Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Luxusným autom po schodoch? Polícia prešetruje kuriózny prípad na sídlisku v Humennom
Zdielať na

Luxusným autom po schodoch? Polícia prešetruje kuriózny prípad na sídlisku v Humennom

HUMENNÉ / O poriadny kaskadérsky kúsok sa postaral neznámy páchateľ v Humennom. Vyzerá to tak, že luxusným SUV-čkom sa na sídlisku vybral hore schodmi. Podozrivé auto, no už bez vodiča, našli policajti zaparkované o pár ulíc ďalej.

"Hral sa na kaskadéra. Ešte sused sa smial, či to s bagrom išiel," povedal Pavol, jeden z obyvateľov sídliska. Ukázalo sa, že ďaleko od reality neboli. Stopy nasvedčujú tomu, že auto naozaj išlo hore schodiskom. Pre chodcov je to skratka k bytovkám na sídlisku.

​Policajti už v tejto súvislosti začali aj trestné stíhanie, a to pre poškodzovanie cudzej veci. "Vo sne by mi nenapadlo také niečo spraviť. To ako vyletel hore s autom. To sa rozum na tom zastavuje," skonštatoval Pavol. "Autom tadiaľ? Veď to je pre cyklistov a pre ľudí, čo chodia pešo alebo s kočíkom matky s deťmi a nie pre autá," zhodnotil Jozef, ďalší z obyvateľov sídliska.

Od zničených schodov sa policajti presunuli o pár ulíc ďalej k luxusnému terénnemu autu. Či práve dané vozidlo schody poškodilo a kto sedel za volantom má ukázať vyšetrovanie. Kriminalistický technik na mieste zaistil stopy, ktoré by políciu mali priviesť k páchateľovi. Škoda, ktorá vznikla zničením časti schodiska, zatiaľ vyčíslená nie je.

"Počas obhliadky miesta činu boli zaistené stopy, ktoré budú zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie," uviedla hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. "Podozrivé motorové vozidlo polícia zaistila," dodala Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy