Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nehoda pri obci Cífer. Mladý vodič prišiel zbytočne o život
Zdielať na

Tragická nehoda pri obci Cífer. Mladý vodič prišiel zbytočne o život

CÍFER / K tragickej nehode došlo v noci na dnes pri obci Cífer v trnavskom kraji. Mladý vodič, ktorý zrejme nezvládol riadenie, narazil do stromu. V aute s ním sedeli ďalší štyria rovesníci, ktorí skončili v nemocnici. Polícia upozorňuje najmä mladých vodičov, aby na cestách zbytočne neriskovali a nevystavovali riziku nielen seba či posádku auta, ale v aktuálnej situácii aj záchranné zložky.

K vážnej dopravnej nehode došlo približne okolo dvadsiatej druhej hodiny. Dvadsaťjeden ročný vodič viezol vo svojom aute štyroch ďalších. "Pri jazde pravdepodobne nezvládol mladý vodič rýchlosť a riadenie auta," povedala hovorkyňa polície Mária Linkešová.


Následne skončil mimo cesty, kde narazil do stromu. Okrem hasičov a policajtov, vyrazili na miesto okamžite aj štyri posádky záchranárov. Troch zranených ľudí museli hasiči z auta vystrihovať, Vodič nehodu neprežil."Žiaľ mladému mužovi už nevedeli pomôcť. Utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. Ďalší štyria účastníci nehody utrpeli rôzne typy poranení," dodala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová.

Po ošetrení záchranármi boli transpotovaní do nemocníc v Trnava a v Galante. Jedna žena je stále vo vážnom stave."Žena je hospitalizovaná v kritickom stave na ARE, druhý pacient je muž, ktorý je v stabilizovanom stave a je hospitalizovaný na traumatologicko-ortopedickej klinike," povedala hovorkyňa trnavskej nemocnice.

Nemocnica v Galante prijala dvoch pacientov, ktorých zdravotný stav si vyžiadal iba ambulantné ošetrenie, následne boli prepustení domov. Okolnosti nehody vyšetruje polícia ako usmrtenie. Obzvlášť na mladých vodičov apeluje , aby zbytočne na cestách neriskovali. "Treba si naozaj uvedomiť, že pri vážnych dopravných nehodách, nejde o život len zúčastneným osobám , ale aj všetkým záchranným zložkám a policajtom, ktorí zasahujú na mieste nehody," uviedla policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

K tragickej dopravnej nehode došlo aj pri obci Cabaj-čápor, kde vyhasli tri životy. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy