Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Záhadná smrť nemeckého študenta v Bratislave. Pred bytovkou ho našli ležať susedia
Zdielať na

Záhadná smrť nemeckého študenta v Bratislave. Pred bytovkou ho našli ležať susedia

BRATISLAVA / Záhadná smrť nemeckého študenta medicíny na bratislavskej Kolibe. Mladého muža našli susedia ležať nehybne pred bytovkou. Na hlave mal modrinu a na tvári krv. V jeho byte sa údajne našli kryštalické látky.

Študenta 4. ročníka medicíny našla suseda nehybne ležať na chrbte na chodníku pred dverami bytovky, v ktorej žil so svojou priateľkou v podnájme.

Mladý Nemec mal mať na čele modrinu a nos a ústa mal mať od krvi. Do pár minút prišla na miesto záchranka a polícia, neskôr aj vyšetrovatelia z kriminálky. "Záchranári mužovi už nedokázali pomôcť, lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Podľa informácií TV JOJ sa nebohého kľúče od bytu a auta našli padnuté na schodisku asi 20 metrov od jeho tela. "V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informovala polícia. 

Kriminalisti boli na mieste dlhé hodiny. Ešte vo večerných hodinách prehľadávali priestory bytu, z ktorého odniesli rôzne dôkazy. Údajne sa z bytu v poslednom období často ozýval hluk a bolo počuť hádky. Na miesto bol privolaný aj súdny znalec, ktorý na presnú príčinu smrti nariadil pitvu. Tá definitívne vylúči, nejasnosti okolo smrti mladého muža.

"Podľa predbežných výsledkov, ktoré nám boli doručené dnešného dňa, smrť muža mala nastať z chorobných príčin," objasnila polícia. 

Podľa informácií TV JOJ v byte našli aj kryštalické látky, ktoré putovali na expertízu. Či išlo o drogy ukážu jej výsledky. Policajti prehľadali aj jeho auto. Podľa susedov mu na audine s nemeckým evidenčným číslom niekto pred pár mesiacmi rozbil okno a z auta ukradol navigáciu a telefón.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy