Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
V Prahe objavili telo mladej ženy. Ide o druhú vraždu tento týždeň
Zdielať na

V Prahe objavili telo mladej ženy. Ide o druhú vraždu tento týždeň

PRAHA / Českí vyšetrovatelia mali v noci na dnes plné ruky práce. V Prahe objavili telo mladej ženy. S ohľadom na vek obete zatiaľ veľa informácií neposkytli. V Českej metropole ide už o druhú vraždu za týždeň.

Streda večer. Do Tupolevovej ulice, prichádza prvé kriminálne oddelenie, zaberá sa najzávažnejšími trestnými činmi, hovorí sa jej mordparta, na mieste je i nový šéf Aleš Strach. Všade policajné pásky, na mieste je koroner. Na okraji Prahy v Letňanoch, sa stala vražda. Polícia najskôr odmieta vec akokoľvek komentovať, potom prichádza strohé vyjadrenie.

"Od stredajšieho večera pracujú krajskí kriminalisti z prvého oddelenia na objasnení prípadu násilného trestného činu," informovala hovorkyňa polície Praha Viola Siřišťová. Polícia zatiaľ o tom, čo sa v dome na Tupolevovej ulici stalo, nechce byť konkrétna.  "K tomuto prípadu nebudeme poskytovať ďalšie informácie," dodala hovorkyňa. 

Podľa informácií TV JOJ mala byť žena ubodaná. Forénzni krajskí kriminalisti zbierajú dôkazy v jednom z bytov. Nájdené telo obzreli koroneri pražských záchranárov, telo mladej dievčiny vynášajú z domu. Vrah zatiaľ polícii uniká.

"Násilný trestný čin bol spáchaný na mladej žene a v súčasnej dobe pátrame po podozrivom," uviedla Siřišťová.

V Prahe ide o druhú vraždu tento týždeň. V utorok vrah zastrelil ženu na Šeberove, na mieste bola aj zásahovka so samopalmi. Aj v tomto prípade páchateľ nebol dolapený. Súvislosť oboch prípadov polície zatiaľ vylúčila. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy