Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Auto, v ktorom sedeli manželia, vrazilo do betónového stĺpa. Tragédiu neprežila 57-ročná žena
Zdielať na

Auto, v ktorom sedeli manželia, vrazilo do betónového stĺpa. Tragédiu neprežila 57-ročná žena

NIŽNÝ ŽIPOV / K vážnej nehode došlo v obci Nižný Žipov. Auto, v ktorom sedeli manželia, vrazilo do betónového stĺpa. Silný náraz vystrašil viacerých dedinčanov, ktorí sa posádke ihneď ponáhľali na pomoc. 57 ročná žena žiaľ pri prevoze do nemocnice zraneniam podľahla.

Auto čelne vrazilo do betónového stĺpa. Viezli sa v ňom dvaja ľudia. Za volantom Peugeota sedel 64-ročný vodič. Ten podľa polície po prejazde pravotočivej zákruty prešiel do protismeru. Následne auto zišlo z cesty a nabúralo do stĺpu verejného osvetlenia.

Ešte pred príchodom záchranných zložiek pomáhali zraneným pasažierom dedinčania. Vybrali ich z havarovaného auta a čakali na pomoc. Vodiča záchranári previezli do nemocnice s povrchovými poraneniami hrudníka. Jeho 57-ročná spolujazdkyňa utrpela pri nehode vážne zranenia, ktorým pri prevoze podľahla.

Policajti alkohol u šoféra nezistili a v prípade začali trestné stíhanie pre usmrtenie. Presné okolnosti tragickej nehody vyšetrujú aj za účasti znalca z odboru dopravy.

K smrteľnej nehode došlo aj v Košiciach. Osobné auto narazilo do zadnej časti kamióna. Vodičovi už nedokázali pomôcť ani záchranári. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy