Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Išiel po slaninu a spadol do potoka. Podguráženého muža vyťahovali z vody lanami náhodní okoloidúci
Zdielať na

VIDEO: Išiel po slaninu a spadol do potoka. Podguráženého muža vyťahovali z vody lanami náhodní okoloidúci

KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE / Išiel po slaninu a spadol do potoka. Takto vo štvrtok večer skončil 34-ročný Erik v obci Krásnohorské Podhradie pri Rožňave. Muž mal veľké šťastie, že si ho v potoku všimli okoloidúci, ktorí ho z ľadovej vody vytiahli. Erik sa štábu tv joj priznal, že oslavoval návrat z liečenia.

​"Po slaninu som bol. A som sa išiel vycikať, som sa zamotal a spadol som do potoka!" Presne takto si spomína na chvíle pred pádom do vody 34-ročný Erik. Našťastie, si ho v potoku všimli náhodní okolidúci. Muži Erika z vody ťahali von aj pomocou lán. "Pod pazuchy sme ho brali a potom sme mu priviazali lano za ruky, a tak sme ho ťahali hore," povedal muž, ktorý sa podieľal na záchrane Erika. "Mama ma zabije! Som povedal, že idem po slaninu a som skončil v potoku," kričal podgurážený muž.

"Pozakrývali sme ho rýchlo, aby nedošlo k ešte väčšiemu podchladeniu," vyjadril sa veliteľ zásahu HaZZ RV Mikuláš Lucza. Erik hasičom po celý čas tvrdil, že nie je zranený. Zdráhal sa aj záchranárov.  "V pohode mňa môžete aj domov zobrať, nemusím ísť do nemocnice," povedal Erik. "Zima mi je lebo som spadol. Topánku nemám, klobúk nemám, nič nemám," dodal 34-ročný Erik. Muž sa mal pritom len prednedávnom vrátiť z liečenia, a ako sám povedal, svoj príchod domov chcel osláviť.

Pes na snowboarde. Nezostrihaná výpoveď mladíka, z ktorej vznikla reportáž. Viac si môžete pozrieť vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy