Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Syn nožničkami bodol do tváre vlastného otca. Dôvod jeho skratu zostáva záhadou
Zdielať na

Syn nožničkami bodol do tváre vlastného otca. Dôvod jeho skratu zostáva záhadou

BOJNICE / Syn zaútočil na svojho otca. Podľa lekárov ho mal nožničkami bodnúť do tváre. Dôvodom jeho konania by mohol byť nedávny úder do hlavy. Od tej doby sa podľa jeho blízkych správal veľmi zvláštne. Všetko vyvrcholilo v piatok ráno.

​Krátko pred šiestou hodinou ráno zavolal na tiesňovú linku neznámy muž a oznámil, že bodol svojho otca. O pár minút boli na mieste záchranári. Nikto netušil, čo presne sa v rodinnom dome stalo. Čakal ich tu muž so zakrvavenou tvárou a jeho syn. "Údajne napadol otca nožnicami a bodol ho do oblasti líca," povedal lekár Jozef Kubík.

"Záchranári po príchode na miesto ošetrili 61-ročného muža pre povrchové poranenie tváre," vyjadril sa Jozef Minár zo záchrannej zdravotníckej služby v Bojniciach. Oveľa viac práce mali záchranári a policajti s jeho synom. Toho museli spacifikovať a naložiť do sanitky. Útočník skončil v bojnickej nemocnici. Hospitalizovali ho na psychiatrii. "Bol agresívny, musel byť spacifikovaný, hneď bol prijatý na psychiatriu. Je momentálne v popruhoch," prezradil Kubík.

Prečo muž zaútočil zostáva záhadou. Lekárov zaujala informácia, že mal prednedávnom utrpieť úraz hlavy. "Mal byť zbitý pred mesiacom, zisťujeme to. Pár dní bol čudný a mal vraj halucinácie, takže ten stav sa nejakú dobu vyvíjal," uviedol ošetrujúci lekár. Lekári musia muža dôkladne vyšetriť, jeho otec hospitalizáciu odmietol. "Vo veci budú konať policajti z úradnej povinnosti. Všetky ďalšie okolnosti budú predmetom objasňovania," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ Trenčín Danka Adámiková.

Vo vyhrotených emóciách vytiahol syn na vlastného otca nôž a priložil mu ho pod rebrá. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy