Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zdravotník zneužíval deti a ubližoval bábätkám. Jeho posledná obeť mala niekoľko zlomených kostí, vrátane fraktúry lebky
Zdielať na

Zdravotník zneužíval deti a ubližoval bábätkám. Jeho posledná obeť mala niekoľko zlomených kostí, vrátane fraktúry lebky

MADISON / V americkom Wisconsine poslali na 13 rokov za mreže zdravotníka, ktorý ublížil deviatim bábätkám. Christopher Kaphaem sa v septembri priznal k 19. bodom obžaloby.

Obvinili ho zo zneužívania detí, či ublíženia bábätkám na jednotke intenzívnej starostlivosti pre novorodencov v nemocnici UnityPoint Health-Meriter v Madisone. Muž deťom od marca 2017 do februára 2018 spôsobil modriny a niektorým zlomil kosti. Jeho posledná obeť mala dokonca niekoľko zlomených kostí, vrátane fraktúry lebky.

Kaphaem na štvrtkovom pojednávaní rodičom povedal, že sa hanbí za svoje činy. "Verili ste mi, že sa postarám o vašich najmilších a ja som zlyhal. Úzkosť, ktorú som vám spôsobil, by nemal zažívať žiaden rodič," vyhlásil. Muž predtým vyšetrovateľom povedal, že sa na svoje skutky nepamätá.

Muž zneužíval maloletých chlapcov - údajne vo veku 10-11 rokov. Prípadom sa zaoberali humenskí kriminalisti. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy