Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V potoku neďaleko Michaloviec našli bezvládne telo muža (71)
Zdielať na

V potoku neďaleko Michaloviec našli bezvládne telo muža (71)

JOVSA / Bezvládne telo 71-ročného dôchodcu ležalo v potoku neďaleko jeho domu v obci Jovsa. Voda je tam však hlboká len niekoľko centimetrov. Príčinu smrti by mala odhaliť pitva.

Muža bez známok života našiel v potoku jeho syn. Na miesto okamžite privolal pomoc. "Na tiesňovú linku 155 sme dostali informáciu o tom, že v potoku bol nájdený muž bez známok života," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Telo muža ležalo vo vode, ktorá dosahuje hĺbku len pár centimetrov. Na miesto dorazili všetky záchranné zložky. Dôchodcovi žiaľ už nedokázali pomôcť. "Po príchode na miesto sme prieskumom zistili, že ide o muža, ktorý ležal v potoku tvárou nahor," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Martin Dolinič. "Lekár žiaľ musel skonštatovať smrť," informovala ďalej Krčová. 

Nešťastie sa stalo len pár metrov od domu, kde dôchodca žil spolu so svojím synom a jeho rodinou. Mužova náhla smrť zaskočila aj susedov, ktorí ho vnímali ako slušného a vitálneho človeka. Ako dlho ležal dôchodca v potoku, a za akých okolností sa v ňom ocitol, zatiaľ jasné nie je. Na tele však nemal žiadne stopy po násilí. Je teda pravdepodobné, že pod jeho smrť sa podpísala nešťastná náhoda. "Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie a bolo nariadené vykonanie pitvy. Polícia podľa jej výsledkov rozhodne o ďalšom postupe," dodala policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. 

Pozrite si reportáž o podobnom prípade. Mŕtveho muža našli v nádrži elektrárne:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy