Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kamionista vletel do odstaveného auta. Doprava na R1 pri Žarnovici zostala ochromená
Zdielať na

Kamionista vletel do odstaveného auta. Doprava na R1 pri Žarnovici zostala ochromená

ŽARNOVICA / Na rýchlostnej ceste R1 v úseku medzi Žiarom nad Hronom a Žarnovicou došlo k vážnej nehode. Kamionista narazil do odstaveného vozidla. K nárazu došlo v čase, kedy majiteľka vozidla išla umiestniť výstražný trojuholník. Prejazd týmto úsekom je obmedzený.

Môže oslavovať druhé narodeniny. Reč je o mladej žene, majiteľke tohto auta, ktoré zdemoloval kamión na R1. Začalo to defektom. "Dostala som defekt, začalo ma točiť, tak som zastavila a zapla smerovky," opísala situáciu vodička. Vybrať chcela výstražný trojuholník, otvorila kufor, no to sa už na ňu rútil rozbehnutý kamión. "Otočila som sa, už som iba preskakovala zvodidlá a počula som šlehu," pokračovala vodička auta. 

Podľa informácií polície 32-ročný poľský kamionista sa pravdepodobne nevenoval dostatočne vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke. Vodič si zrejme nevšimol vozidlo odstavené z dôvodu poruchy pri pravej krajnici. Do Audiny doslova vletel."K nárazu došlo v čase, kedy majiteľka vozidla išla umiestniť výstražný trojuholník," informovala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Polícia na mieste regulovala dopravu a v čase odstraňovania havarovaných vozidiel bola cesta úplne uzavretá a doprava odklonená. Z kamióna navyše po nehode uniklo palivo. 32-ročný kamionista, ktorý nehodu zavinil na kameru hovoriť nechcel, za nepozornosť, ktorá akoby zázrakom neskončila nešťastím, ale dostal viac ako 600- eurovú pokutu.

​Celý rozhovor s vodičkou auta si môžete pozrieť TU:

Pozrite si reportáž o šialenej nehode na kruhovom objazde:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy