Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia vyšetruje nechutný prípad: Skupina podozrivých nútila 30-ročnú Novodubničanku k prostitúcií
Zdielať na

Polícia vyšetruje nechutný prípad: Skupina podozrivých nútila 30-ročnú Novodubničanku k prostitúcií

DUBNICA NAD VÁHOM / Policajti Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície zasahovali v prípade trestného činu obchodovania s ľuďmi. Skupina podozrivých mala začiatkom januára vylákať na stretnutie 30-ročnú ženu a násilím ju vtiahnuť do auta a následne ju nútiť k prostitúcií. Vyšetrovateľ v prípade už vzniesol aj obvinenia.

Začiatkom januára 2020 mala skupina podozrivých vylákať na stretnutie 30-ročnú Novodubničanku a násilím ju vtiahnuť do auta. Potom previezť do bytu, a tam pod hrozbou násilia a bitky nútiť k prostitúcii. Celý mesiac ju prostredníctvom sociálnych sietí ponúkali na sex rôznym zákazníkom, s ktorými dohodli stretnutie, dopravili ju na miesto, kde so zákazníkmi vykonávala v autách pohlavný styk a iné sexuálne praktiky.

Potom čo mala vykonať sexuálne služby, ju zobrali vždy na byt, kde jej zarobené peniaze zobrali. V byte ju podľa zistení polície mali zamykať a vyhrážali sa jej bitkou a násilím. "Takto žena uspokojila približne tridsať zákazníkov a páchatelia zarobili týmto spôsobom do tisíc eur. Vyšetrovateľ už obvinil dvoch mužov a jednu ženu vo veku od 25 do 41 rokov." informovala policajná hovorkyňa Denisa Bárdyová.

Mladej žene sa nakoniec z rúk obchodníkov s ľuďmi podarilo vymaniť. Utiekla za pomoci jedného zo zákazníkov a následne zalarmovala políciu. "Tri obvinené osoby sú v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ navrhuje ich väzobné stíhanie. Po dokázaní viny im hrozí odňatie slobody až na desať rokov," doplnila Bárdyová.

Pozrite si reportáž o obchodovaní s ľuďmi, ku ktorému malo dôjsť na východe Slovenska:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy