Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vodič kaskadér v Humennom narazil s autom do svahu. Skončil za mrežami
Zdielať na

Vodič kaskadér v Humennom narazil s autom do svahu. Skončil za mrežami

HUMENNÉ / Dostal šmyk, auto narazilo do svahu, pretočilo sa a skončilo prevrátené na boku. O tento kaskadérsky kúsok sa postaral 29-ročný vodič v Humennom. Skončil za mrežami policajnej cely. Nie však preto, že si pri kolízii auto poškodil, no pri dychovej skúške sa ukázalo, že nešoféroval triezvy.

Stalo sa to krátko pred deviatou večer na hlavnej ceste v smere na Sídlisko pod Sokolejom. Za volantom auta sedel 29-ročný muž a podľa polície neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla.

Výsledkom bol šmyk a kaskadérsky kúsok. Z vyšetrovania vyplýva, že narazil do svahu, auto sa pretočilo a prevrátilo nabok. Do redakcie nám prišla aj táto fotografia. Možná príčina kolízie sa ukázala pri následnej kontrole. "Vodič bol podrobený dychovej skúšky s pozitívnym výsledkom 1,8 promile alkoholu," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Vodič na otázky neodpovedal. Pri opakovanej dychovej skúške prístroj ukázal ešte viac. Mladík skončil na policajnom oddelení. Na krku má obvinenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnej nehode: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy