Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická nehoda manželského páru. Bez matky zostali tri deti
Zdielať na

Tragická nehoda manželského páru. Bez matky zostali tri deti

KRÁSNO NAD KYSUCOU/ČADCA / Tragická dopravná nehoda sa v sobotu noci stala v Krásne nad Kysucou. Manželia smerovali do Čadce. Juraj, ktorý sedel za volantom Renaultu však na moste nabúral. Jeho manželke Lenke už záchranári pomôcť nedokázali. Tri deti zostali bez mamy.

Ľudí, ktorí bývajú v blízkosti mosta, zobudila ráno krátko po druhej hodine obrovská rana. "Vozidlo smerujúce z Krásna nad Kysucou do Čadce narazilo na kamennom moste do zábradlia," informovala policajná hovorkyňa Nikola Kačkovič. 37-ročný Juraj zrejme nezvládol ľavotočivú zákrutu. Most, kde sa tragédia stala uzavreli. 

Jurajova manželka Lenka len pred troma dňami oslávila svoje 36 narodeniny, záchranári jej už žiaľ, nedokázali pomôcť. Tri deti prišli o mamu. 

U Juraja pre zranenia policajti dychovú skúšku urobiť nemohli, v Kysuckej nemocnici v Čadci, kam ho previezli mu odobrali krv, oficiálne výsledky zatiaľ dopravní policajti nemajú, no krátko po nehode mal vodič priznať, že pred jazdou pil. "To, či bol ovplyvnený návykovou látkou bude známe až po výsledkoch," dodala  policajná hovorkyňa Nikola Kačkovič. 

Policajti na Kysuciach sú na cestách dňom i nocou, aj napriek zvýšenému dohľadu sú niektorí vodiči nepoučiteľní. Jazdia rýchlo, riskujú a za volant si sadajú pod vplyvom alkoholu.

Pozrite si reportáž o tragickej nehode, ku ktorej došlo pred pár dňami pri Malackách:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy