Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Nečakaná tragédia. Motorkár Tomáš (†32) zomrel pri čistení septika. Zanechal po sebe 4 deti
Zdielať na

Nečakaná tragédia. Motorkár Tomáš (†32) zomrel pri čistení septika. Zanechal po sebe 4 deti

BRNO / Českú motorkársku komunitu zasiahla nečakaná tragédia. Len 32-ročný Tomáš zahynul pri čistení septika. Muž po sebe zanechal manželku a 4 malé deti. Mesto pre pozostalých pripravuje verejnú zbierku, motorkári na jeho počesť vyjdú do ulíc.

Tragédia sa odohrala v českom meste Klobouky u Brna. Tomáš N. chcel spoločne so svojím kamarátom vyčistiť septik, čo sa mu stalo osudným. Obaja sa totiž nadýchali jedovatého plynu. No kým Tomášovmu známemu sa podarilo dostať von vlastnými silami, motorkár toľko šťastia nemal.

​32-ročný Čech uviazol dole a upadol do bezvedomia. Po príjazde záchranárov sa ho podarilo ešte oživiť a previezť do nemocnice v Brne, kde však na druhý deň boj o život prehral.


Motorkár po sebe zanechal 4 malé dcérky

Tomášov nečakaný odchod z tohto sveta najviac zasiahol jeho manželku, s ktorou mal 4 malé dcérky. Najmladšia sa pri tom narodila ešte len vlani v decembri. "Bol to chlap plný elánu, dobrej nálady a za každú srandu. Samozrejme bol milujúcim manželom, otcom a synom," vyjadrili sa so smútkom Tomášovi kamaráti.


Posledná jazda pre Tomáša

Zosnulému Tomášovi chcú vzdať poctu kamaráti v sobotu pri takzvanej "spanilej jazde". Motorkári tiež nezabudli na jeho ženu a dievčatká, pre ktoré chcú usporiadať verejnú zbierku.

Práca s domiešavačom pripravila o život 52-ročného muža. Konateľ stavebnej spoločnosti práve čistil stroj. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy