Jasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Vodiči, pozor: V Bratislave vás čakajú ďalšie obmedzenia, potrvajú až do júna
Zdielať na

Vodiči, pozor: V Bratislave vás čakajú ďalšie obmedzenia, potrvajú až do júna

Zdroj: SITA/ilustračné

BRATISLAVA / Vodičov v Bratislave čaká dlhodobé dopravné obmedzenie na križovatke diaľníc D2 - D4 Jarovce. Potrvá až do konca júna tohto roka, na úseku bude totiž prebiehať výstavba bratislavského nultého obchvatu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7.

Od skorého rána - soboty, 8. februára až do 29. júna 2020 potrvá rozsiahle dopravné obmedzenie. "Stane sa tak pre výstavbu bratislavského nultého obchvatu, diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7. Doprava počas uzatvorenia vetiev križovatky bude vedená cez obchádzkové trasy," informovala polícia SR. 

Obchádzkové trasy

Pri uzávere zjazdu v smere od Bratislavy na Jarovce pôjde obchádzková trasa cez zjazd na Bratislavu Petržalka-Pečňa, Bratskú, Dolnozemskú a cestu I/2.

Pri uzávere zjazdu v smere od Viedne/Kittsee na Jarovce bude smerovať obchádzková trasa smerom na zjazd na Bratislavu diaľnica D2, smer Petržalka diaľnica D1, cez Viedenskú cestu, diaľnicu D1, na zjazd na Bratislavu Petržalka-Pečňa, Bratskú, Dolnozemskú a cestu I/2.

Pri uzávere zjazdu v smere od Maďarska na Jarovce, ktorý je už momentálne uzatvorený, je obchádzková trasa cez zjazd na Bratislavu diaľnica D2 smer Petržalka diaľnica D1, cez Viedenskú cestu, diaľnicu D1, zjazd na Bratislavu Petržalka-Pečňa, Bratskú, Dolnozemskú a cestu I/2.

Polícia zároveň upozorňuje vodičov, aby dodržovali dopravné značenia a jazdili v týchto úsekoch opatrne. 

Polícia SR

Obmedzenia v doprave sú aj vo svete pre koronavírus. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy