Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Všetko najlepšie krimáci a krimáčky! Vaše KRIMI oslavujú 12. narodeniny
Zdielať na

Všetko najlepšie krimáci a krimáčky! Vaše KRIMI oslavujú 12. narodeniny

BRATISLAVA / Obľúbené KRIMI noviny mali svoju prvú premiéru práve 2. februára 2008. Odvtedy už prešlo veľa rokov, vystriedalo sa mnoho profesionálov, ktorí pracujú dňom a často aj nocou, aby svojim divákom priniesli najaktuálnejšie správy zo sveta KRIMI.

Na obrazovkách televízie JOJ sa špecializované spravodajstvo zamerané na svet zločinu objavuje od 2. februára 2008. Dnes teda oslavuje slávi 12. narodeniny.

​KRIMI od svojho začiatku prešli kus cesty. Začínali ako Krimi noviny, v roku 2011 sa ich názov skrátil a zmenil len na KRIMI. Počas tých 12 rokov sa relácii podarilo nájsť si stabilné miesto v programovej ponuke slovenských televízii a robiť zaujímavú alternatívu k zavedenému konkurenčnému spravodajstvu. Dnes sú KRIMI neoddeliteľnou súčasťou spravodajstva, večer čo večer, keď odbije 19:00, pustí sa na obrazovkách JOJky známa zvučka.

Dvanásť rokov svetom zločinu, tragédiami, smrťou i nešťastím sprevádzajú svojich divákov moderátorské dvojice Stanislava Kováčik, Pavol Michalka a Monika Šebová s Michalom Farkašovským a redaktori, ktorí neváhajú vstať aj o polnoci, len aby boli na mieste načas. KRIMI noviny sú spoločné dielo nielen moderátorov a redaktorov, ale aj tých, ktorých divák pred kamerou nevidí. Jedným z nich je aj vedúci vydania KRIMI novín Miroslav Demín, ktorý aj v tento narodeninový deň, dohliada, aby všetko išlo hladko. A čo želá KRIMI novinám do ďalších rokov? "Vysielať krimi témy toľko rokov si vyžaduje psychickú odolnosť, určitý odstup, aby ťaživá téma "neprešla" na vedúceho vydania, redaktora, kameramana, strihača či moderátora. Inak sa táto práca nedá robiť takú dlhú dobu. Chcem preto poďakovať všetkým tvorcom, popriať im do ďalšej práce veľa síl, aby témy, ktorým sa venujú boli spracované profesionálne. Relácii prajem aby bola naďalej divácky obľúbená a sledovaná. Divákom prajem, aby neboli nikdy obsahovou súčasťou nášho vysielania," povedal s úsmevom Miro. 

A ako to vyzeralo pri 9. narodeninách? Pozrite si v najbližšej relácii: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy