Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nočná jazda pripraví policajta o miesto. S takmer dvomi promile skončil v strome
Zdielať na

Nočná jazda pripraví policajta o miesto. S takmer dvomi promile skončil v strome

BANSKÁ BYSTRICA / Mal takmer dve promile a havaroval v centre Banskej Bystrice. Nočná jazda ho navyše pripraví aj o pracovné miesto. Za volantom auta, ktoré v noci skončilo v strome pri ceste, totiž sedel policajt.

Bolo krátko po tretej v noci, ulice Banskej Bystrice už boli v tom čase prázdne. Mladý vodič zrejme precenil svoje sily a na hlavnom ťahu v centre meste nabúral do stromu. "K nehode došlo na ceste 1/66 na Štefánikovom nábreží, vodič viedol osobné vozidlo a zišiel z cesty a narazil do stromu," uviedla Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica.  

Dvojprúdová cesta mestom mu bola zrejme priúzka aj pre to, že si za volant nesadol v triezvom stave. "Bolo mu namerané takmer 2 promile alkoholu, počas dokumetnovania bolo zistené, že ide o policajta z Banskej Bystrice," informovala Petra Kováčiková.

Muža, ktorý si pri tvrdom náraze zranil hlavu do nemocnice previezli hasičskou sanitkou. V policajnom zbore bol podľa našich zistení zhruba rok, no a po víkendovej noci sa na oddelenie už nevráti. "Nadriadení už konajú vo veci jeho prepustenia z policajného zboru. Máme za to, že policajt má ísť príkladom a takého konanie je neprípustné, nadriadení budú k takýmto policajtom pristupovať nekompromisne, vec prevzala inšpekcia Ministerstva vnútra SR," dodala Petra Kováčiková.

Pozrite si aj nasledujúcu reportáž, v ktorej sa páchateľ vydával za policajta:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy