Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vážna nehoda pre zle odhadnutý manéver. Hlavný ťah do Gelnice zostal uzavretý
Zdielať na

Vážna nehoda pre zle odhadnutý manéver. Hlavný ťah do Gelnice zostal uzavretý

GELNICA / Chyba šoféra a zle odhadnutý manéver na ceste sa podpísali pod tvrdú zrážku dvoch áut. Vážna nehoda v Gelnici uzavrela hlavný ťah do mesta. Zranenej štvorici účastníkov museli pomáhať záchranári, aj gelnickí hasiči.

 Nehoda sa stala na zdanlivo rovnom úseku cesty, no je tu plná čiara. Napriek tomu sa vodič Fabie rozhodol obiehať. Na ceste mu prekážal cyklista, chcel sa dostať pred neho. No zrejme neodhadol rýchlosť a vzdialenosť auta v protismere. "Jednoznačne že prekážku mal na ceste, on mal spomaliť a pustiť. Ten s tou košickou poznávacou značkou ho predbiehal a vošiel do protismeru," opísal nehodu Ondrej, príbuzný účastníčok nehody.

Tam išla v tom čase Kia, kde sedeli tri ženy. Jej vodička už bola bezradná. Autá sa zrazili prednými časťami. Tvrdý náraz ich porozhadzoval po ceste. Ženy, rovnako aj vodič Fabie sa vracali z práce domov. Každý svojím smerom, muž do Gelnice, ženy do Žakaroviec. Namiesto toho skončili všetci štyria v opatere záchranárov a hasičov, následne ich previezli do nemocnice. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy