Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Posun v prípade brutálnej vraždy v Kežmarku: Vyšetrovateľ obvinil 21-ročného muža
Zdielať na

Posun v prípade brutálnej vraždy v Kežmarku: Vyšetrovateľ obvinil 21-ročného muža

KEŽMAROK / V prípade brutálnej vraždy v Kežmarku nastal posun. Policajný vyšetrovateľ obvinil z útoku na muža, po ktorom zostali tri deti, 21-ročného muža. Po krvavom incidente zostali zranení aj dvaja muži.

Mŕtvy muž, po ktorom zostali tri deti, dvaja zranení a páchateľ na úteku. Tak vyzerala situácia v pondelok večer v Kežmarku, kde sa odohral krvavý incident. Policajti ale podozrivého muža do dvoch hodín vypátrali, zadržali a celú noc vypočúvali. O dva dni neskôr už padlo aj prvé obvinenie. Policajný vyšetrovateľ v Prešove obvinil 21-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy sčasti dokonaný a sčasti v štádiu pokusu. 

Útočník mal zavraždiť 40-ročného muža a ďalších dvoch mužov vo veku od 38 a 43 rokov zranil. Vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny mu hrozí väzenie na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie. 

Podľa informácií TV JOJ sa mal zadržaný nedávno zapliesť aj do krádeže auta a platobných kariet. "Vec na mieste prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý v prípade začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy