Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tragická dopravná nehoda pri Novom Meste nad Váhom. Mladý muž zahynul dva týždne pred narodeninami
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda pri Novom Meste nad Váhom. Mladý muž zahynul dva týždne pred narodeninami

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Tragická nehoda sa stala v stredu ráno na ceste neďaleko Nového Mesta nad Váhom. Vodičovi, ktorý bol na ceste do práce, skrížil cestu kamión. Otec malej dcérky by o dva týždne oslávil narodeniny.

​Na ceste medzi Novým Mestom nad Váhom a Piešťanmi bola od skorých ranných hodín silná poľadovica. Pri obci Brunovce sa do šmyku dostal 27-ročný šofér kamióna. Ten televízii JOJ uviedol, že celá súprava začala takpovediac "plávať" po neupravenej ceste, pričom prešiel do protismeru. Nasledoval náraz do osobného vozidla priamo na strane vodiča.

35-ročný vodič sa v aute viezol sám. Po silnom náraze zostal zakliesnený vo vnútri. Pomocou hydraulického náradia ho z vraku vyslobodili privolaní hasiči z Nového Mesta nad Váhom. Vodič ale nejavil známky života a prebrať sa ho už nepodarilo.

Vodič kamióna bol z toho, čo sa stalo v šoku. Podľa jeho slov bolo niekoľko tonové vozidlo v šmyku neovládateľné a tragickej zrážke nedokázal zabrániť.
Dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna. Telo zosnulého vodiča poslali na súdnu pitvu. 

Dopravu počas dokumentovania dopravnej nehody riadili policajti. Na mieste bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania.

Vážna dopravná nehoda na Liptove. Zasahovať musel aj vrtuľník. Viac sa dozviete vo VIDEU: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy