Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Krvavý incident v Kežmarku má svoju obeť. Útočníka policajti vypočúvali celú noc
Zdielať na

Krvavý incident v Kežmarku má svoju obeť. Útočníka policajti vypočúvali celú noc

KEŽMAROK / Mŕtvy muž, po ktorom zostali tri deti, dvaja zranení a páchateľ na úteku. Tak vyzerala situácia v Kežmarku, kde sa odohral krvavý incident. Kežmarskí policajti ale podozrivého muža do dvoch hodín vypátrali, zadržali a celú noc vypočúvali. Pre závažnosť skutku ešte večer prevzali prípad krajskí kriminalisti, ktorí v prípade začali trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Situáciu na mieste sledovala aj reportérka Krimi Zuzana Pojedincová.

Ku krvavému incidentu malo dôjsť pri jednom z penziónov v okrese Kežmarok. Celé miesto po incidente opáskovali policajti, tí zabezpečili aj priľahlé ulice. 

Podľa informácií TV JOJ mal Slovák smrteľne dobodať jedného z mužov v budove, šlo o nájomcu penziónu. Páchateľ zranil aj dvoch Ukrajincov, ktorí boli v zariadení ubytovaní. Mali počuť krik, chceli napadnutému pomôcť ale muž zaútočil aj na nich. Obaja zranení sa dali na útek, prebehli ulicou, no odtiaľto ich záchranári urýchlene previezli do popradskej nemocnice. "Obaja mali poranenia hrudníka spôsobené bodnou zbraňou. Po stabilizácií životných funkcií, oboch previezli do nemocnice v Poprade," informoval hovorca operačného strediska záchranárov Jozef Minár. Obaja sú mimo ohrozenia života. 

Tesne po incidente páchateľ z miesta nešťastia ušiel. Muža krátko pred ôsmou hodinou už polícia zadržala. 

Prvé najdôležitejšie úkony vykonali na mieste kežmarskí kriminalisti, no ich rady následne doplnili aj kolegovia z krajskej kriminálky, ktorí pre závažnosť situácie tento prípad prevzali. Celú noc zadržaného útočníka vypočúvali. Je mnoho otázok, prečo muž zabil, či zavraždil otca troch detí. Ako TV JOJ zistila od jeho kamaráta na mieste, bol to slušný človek.

Podľa informácií TV JOJ sa mal zadržaný nedávno zapliesť aj do krádeže auta a platobných kariet. "Vec na mieste prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý v prípade začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Podľa informácií TV JOJ je páchateľ teraz v cele policajného zaistenia v Prešove. Polícia sa zatiaľ k tomuto prípad bližšie vyjadrovať nechce. 

Milenecké radovánky mali dramatický záver. Rozchod dvoch mladých ľudí skončil krvavo: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy