Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Otrasný nález v jednom z panelákov pri Brezne. Našli dve mŕtve telá v dvoch rôznych bytoch
Zdielať na

Otrasný nález v jednom z panelákov pri Brezne. Našli dve mŕtve telá v dvoch rôznych bytoch

VALASKÁ / Tragické ráno vo Valaskej. V bytovke našli dve mŕtve telá. V oboch prípadoch ide o mužov. Našli ich v dvoch rôznych bytoch. Telo 49-ročného Petra bolo v byte na prvom poschodí, telo 37-ročného Mareka na druhom poschodí. Okolnosti ich úmrtí na mieste od rána preverovali policajti.

​Smutné ráno na Horehroní. V bytovke vo Valaskej dnes ráno susedia hovorili o dvojnásobnej tragédii. Nevyhasol tu totiž jeden, ale až dva ľudské životy. V trojposchodovom dome našli znepokojení ľudia dvoch mŕtvych mužov. "Dvaja mŕtvi, zomrel strýko a našli ešte ďalšieho muža, v dvoch bytoch," uviedol svedok.

​Bezvládne telo 49-ročného Petra ležalo v byte na prvom poschodí. No a mŕtveho 37-ročného Mareka našli susedia v byte o poschodie vyššie. Muži sa pritom ani dobre nepoznali, no obaja zomreli v priebehu jednej noci, zrejme s niekoľko hodinovým rozdielom. "V jednom bytovom dome boli dnes ráno nájdení dvaja mŕtvi muži. V jednom prípade ide o 49-ročného Petra. Obhliadajúci lekár v tomto prípade cudzie zavinenie vylúčil," vyjadrila sa Mária Faltániová, hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica.

Na druhom poschodí ležalo bez známok života telo 37-ročného Mareka. Ešte v piatok večer ho susedia videli v krčme, kde posedával s kamarátmi. Čo sa ale stalo potom, nikto s určitosťou povedať nevie. "Polícia v tejto veci začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a bola nariadená zdravotná bezpečnostná pitva," dodala Faltániová. Okolnosti týchto podozrivých úmrtí na mieste od rána preverovali policajti. Súvislosť medzi týmito dvomi tragickými prípadmi sa ale predbežne nepotvrdila.

Ohavný zločin v rodinnom dome. V obývačke ležalo dosekané telo muža. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy