Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž žil s mŕtvolou tri roky. V dome bývala aj jeho matka, ktorá o ničom netušila
Zdielať na

Muž žil s mŕtvolou tri roky. V dome bývala aj jeho matka, ktorá o ničom netušila

TRNAVA / Tri roky žil s mŕtvolou v dome, kde býval spolu s matkou. Štefana hrýzlo svedomie a sám sa k vražde policajtom priznal. Telo v rozklade bolo zabalené v koberci a ukryté pod schodiskom v dome. 28-ročný muž, ktorého obvinili z vraždy, sa dnes postavil pred sudcu, ktorý rozhodoval o jeho vzatí do väzby.

​Štefana policajti po troch dňoch strávených za mrežami eskortovali pred sudcu trnavského súdu. Do reči mu príliš nebolo. V utorok nad ránom sa, ale rozrozprával na policajnom oddelení v Trsticiach. Tam sa policajtom priznal, že pred tromi rokmi zavraždil ženu.

​Policajtov priviedol na miesto, kde sa tragédia odohrala. Podľa informácií TV JOJ zavraždená je Lívia Lakatošová, ktorá je od tej doby nezvestná. 28-ročný Štefan zabalil jej telo do koberca a schoval v dome v miestnosti pod schodiskom. "Skutočne bola považovaná za nezvestnú," uviedla starostka obce Trstená Eva Kaczová. Torzo už bolo v značnom štádiu rozkladu.

Podľa informácií TV JOJ mala nebohá nohy oddelené od tela. Žena mala prísť o život v Štefanovej izbe po viacerých ranách skrutkovačom do oblasti hlavy a krku. Pri tele sa našiel aj nôž. V dome bolo cítiť zápach, na ktorý sa matka mala Štefanovi sťažovať. Ten jej údajne povedal, že to je smrad z kanalizácie a miestnosť pod schodiskom zabarikádoval.

Polícia informovala, že v čase keď sa prišiel na oddelenie priznať, bol pravdepodobne nadrogovaný. Nie je vylúčené, že práve tento stav ho dohnal k priznaniu. Podľa miestnych mal problémy s alkoholom a drogami dlhé roky.

Sudca po viac ako hodine rozhodol a obvineného poslal rovno do Leopoldova. Ak súd obvinenému Štefanovi dokáže vinu, tak mu za mrežami hrozí až 20 rokov väzenia.

Ohavný zločin v rodinnom dome. V obývačke ležalo dosekané telo muža. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy